Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Фейсбук Бойко БорисовПремиерът Борисов посети село Самуилово, община

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Фейсбук Бойко БорисовПремиерът Борисов посети село Самуилово, община
Коментари Харесай

Борисов в Петрич попита ваксиниран жител: Добър ден, боли ли, бе?

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Facebook Бойко Борисов

Премиерът Борисов посети село Самуилово, община Петрич, с цел да предлага имунизация. 

" Добър ден, боли ли бе? " - попита министър председателят одеве имунизиран гражданин. " Не ", отвърна индивидът. 

Мобилни екипи потеглят към отдалечените обитаеми места, тъй че всеки искащ да бъде имунизиран, без значение дали живее в малко обитаемо място или огромен град, стана ясно по-рано през днешния ден от профила на премиера. От през днешния ден персоналните лекари също се включват в поддръжка на всеобщата имунизация. Министерство на здравеопазването и Министерство на вътрешните работи ще обезпечат логистична помощ, тъй че имунизациите елементарно и бързо  да доближат до всяка точка на страната, където жители желаят да се имунизират. 
Близо 30 000 ваксини са направени през последните три дни в страната и ползата на хората да се имунизират е извънредно огромен. Благодаря на всички лекари и медицински екипи, с чиято помощ няма да позволим на ковид-вълната да се подвига повече. 
Всички ваксини, които се слагат в България, са контрактувани от Европейската комисия, от най-хубавите експерти в Европа и са издържали тест, където няма взаимни отстъпки. Която и ваксина да се постави, е  добра. Единственият ни късмет да се върнем към естествения си метод на живот е имунизирането.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР